Od 1983. godine, kada je osnovan Kuwait Petroleum International, maziva su igrala važnu ulogu u našem poslovanju. Kuwait Petroleum International Lubricants, djeluje pod Q8Oils imenom i značajan je igrač u evropskim i međunarodnim tržištima maziva.

Kroz četiri rafinerije nafte, Q8Oils nadgleda istraživanja i razvoj, proizvodnju, distribuciju, prodaju i marketing maziva za sve tržišne sektore diljem Europe i izvoz širom svijeta.
Imamo cijeli niz ulja za sve aplikacije, svako projektovano i formulisano posebno za odgovarajuću primjenu. U toku istraživanja i razvoja proizvodnog programa svi naši proizvodi moraju zadovoljiti sve strože ekološke zahtjeve i standarde učinkovitosti.

Naše poslovanje je verificirano certifikatima QS9000, ISO9001 i ISO9002 i certifikatom kvalitete okoliša ISO14001.

Q8Oils GARANTUJE konzistentan kvalitet svih naših proizvoda, gdje god i kad god ih kupili a mi smo ponosni na našu fleksibilnost - nakon svega, to je ono što naši kupci žele.
Razumjevajući vaše potrebe, kroz saradnju sa Vama kao vaš partner, kao tehnički savjetnik, ili samo kao dobavljač, možemo pronaći najbolje rješenje za sve vaše zahtjeve podmazivanja.
Q8Oils je direktno prisutan na tržištima u zemljama Beneluksa, Danskoj, Francuskoj, Njemačkoj, Italiji, Španjolskoj i Velikoj Britaniji i putem ovlaštenih distributera u preko 75 zemalja širom svijeta direktno do krajnjih potrošača.

  ISO certifikat           DOWNLOAD ZONA