Ulja za motocikle   

 

Q8 SCOOTER CITY BIKE ULTRA

Visoko efikasno sinteticko ulje sa niskim nivoom dimljenja namjenjeno posljednjoj generaciji 2-taktnih motora skutera hladenih vodom ili vazduhom. Može se koristiti za motore sa ubrizgavanjem ulja ili za one koji koriste pripremljenu mješavinu. Osigurava vrhunsku zaštitu i u najtežim uslovima rada.

+ preuzmite pdf specifikaciju

Q8 SCOOTER CITY MIX

Visokokvalitetno mineralno 2-taktno ulje za vazduhom ili vodom hladene motore skutera, sa ubrizgavanjem ulja ili pripremljenom mješavinom koji rade pod visokim temperaturama, visokim opterecenjima i uz 2% mješavinu ulja i goriva. Formulacija cistog izgaranja smanjuje dimljenje i nastanak taloga u ispušnom sistemu.????
 

+ preuzmite pdf specifikaciju


Q8 SCOOTER CLASS - SAE 10W-40

Visokokvalitetno sinteticko ulje za cetverotaktne benzinske motore hladene vodom ili zrakom. Za svakodnevno korištenje skutera u gradskom prometu i na otvorenoj cesti.

+ preuzmite pdf specifikaciju


Q8 SCOOTER DAILY SUPER

Vrlo napredno polusinteticko 2-taktno ulje sa niskim nivoom dimljenja namjenjeno za vazduhom ili vodom hladene motore skutera. Može se koristiti za motore sa ubrizgavanjem ulja ili one koji koriste pripremljenu mješavinu. Omogucava optimalnu snagu motora i istovremeno osigurava odlicnu zaštitu motora.

+ preuzmite pdf specifikaciju


Q8 Moto GT Cruiser - SAE 15W-50

Multigradno visokoefikasno ulje za sve tipove motora cetvorotaktnih motocikala, sa vazdušnim ili vodenim hladenjem.
Q8 Moto GT Cruiser se preporucuje kod svakodnevne upotrebe motora te je pogodan za korištenje sa bezolovnim benzinom.

+ preuzmite pdf specifikaciju


Q8 MOTO RS EXTREME

Visokokvalitetno potpuno sinteticko ulje za visokoefikasne 2-taktne motore motocikala koji se koriste na putu i izvan njega. Može se koristiti za motore sa ubrizgavanjem ulja ili one koji koriste pripremljenu mješavinu. Odgovarajuce je za trke, jer osigurava najvišu zaštitu i razvijanje najvecih snaga motora.

+ preuzmite pdf specifikaciju

Q8 MOTO SBK - SAE 10W-40
 

Vrlo inovativno, polusinteticko motorno ulje za sve tipove 4-taktnih motora motocikala sa mokrim ili suhim kvacilom. Namjenjeno za upotrebu u vrlo širokom podrucju temperatura, pruža odlicnu zaštitu motora i daje maksimalnu snagu.

+ preuzmite pdf specifikaciju


Q8 MOTO SBK RACING - SAE 10W-50

Visokokvalitetno potpuno sinteticko ulje za motocikle sa visokoefikasnim 4-taktnim motorima sa mokrim ili suhim kvacilom. Ulje je razvijeno za on-road i off-road trke tako da pruža odlicnu zaštitu motora i daje maksimalnu snagu.

+ preuzmite pdf specifikaciju